DE JUISTE LICHTOPLOSSING VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Het goed verlichten van een ruimte of verwerken van verlichting producten is een vak en vraag om specifieke kennis en ervaring van LED verlichting. Wij helpen u hier graag vakkundig bij. Ieder product of ruimte heeft zijn eigen specifieke kenmerken, wat het startpunt is van ons lichtadvies of lichtontwerp.

THEATERS

Theaters zijn indrukwekkende en stijlvolle locaties die zich zowel ’s avonds als overdag uitstekend lenen voor uiteenlopende doeleinden. Met de dynamische theaterverlichting van DYDELL kunnen garderobes, foyers en concertzalen eenvoudig in de passende ambiance worden gezet die o.a met DMX kunnen worden bestuurd.

HORECA

De sfeer in uw bar of restaurant wordt bepaald door de juiste verlichting. Het toepassen van juiste Horecaverlichting is een vak apart. Afhankelijk van het moment van de dag moet het juiste sfeerlicht opgeroepen kunnen worden. Het is daarom aan te raden om een specialist in te schakelen voor het verzorgen van uw dynamische en energiezuinige horecaverlichting.

Bloemenweide_collage2

(OUDEREN)ZORG

Voldoende licht en het juiste licht heeft een positieve invloed op het welzijn en de kwaliteit van leven van ouderen. Daarnaast stimuleert bio dynamisch verlichting het dag- en nachtritme van ouderen. Met het krachtige, diffuse, dynamische licht van DYDELL kan eenvoudig per activiteit, het passende licht voor ouderen worden opgeroepen.

KANTOREN

Goede kantoorverlichting zorgt voor minder ziekteverzuim, hogere productiviteit en beter gehumeurde werknemers. Door de hoeveelheid licht, de dim-stand  en de kleur van het (witte)licht van een werkplek af te stemmen op het moment van de dag of wisselde functies in het kantoor, wordt het gedrag van werknemers direct beïnvloedt, waardoor deze beter kunnen gaan functioneren.

 WOONHUIZEN

De sfeer in uw huis wordt in grote mate bepaald door de verlichting. Gaat u uw huis verbouwen, dan is het verstandig om u tijdig te laten informeren door onze lichtadviseurs. Zij geven lichtadvies waar welke lichtbron gewenst is om u huis functioneel en sfeervol te verlichten; of het nu gaat om een hanglamp, wandlampen, vloerlampen of spots.

RETAIL

Het primaire doel van een winkel is om klanten te trekken en koopgedrag te stimuleren. Een goede winkelverlichting zorgt dat vis, vlees en brood aantrekkelijk en vers worden gepresenteerd, klanten met plezier in de paskamer staan en collecties goed worden uitgelicht. Kies daarom voor een expert op gebied van retailverlichting

HOTEL

De hotelverlichting zorgt voor gastvrij hotelontvangst van uw bezoekers. Of het nou gaat om deelnemers van een congres of bezoekers die een nacht komen logeren, een prettig sfeer in een hotel begint met de keuze voor juiste sfeervolle en energiezuinig verlichting.

Laten we praten over licht

Wilt u ook ervaren wat licht kan doen voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraken, zodat we het u zelf kunnen laten ervaren. Een prettige sfeer begint met de juiste lichtbron. Uiteraard geheel vrijblijvend.